Ben jij een dierenarts die in de richting van herkauwer, varken of pluimvee is afgestudeerd in het jaar 2020, 2021 of 2022? Dan willen wij je graag uitnodigen voor onze HIPRA University Young Vets community.

Doel van deze community is om jonge dierenartsen samen te brengen en hen te helpen een netwerk uit te bouwen. Tijdens de bijeenkomsten geven we een update over recente diergeneeskundige informatie, is er een mogelijkheid samen kennis uit te wisselen en kunnen mogelijk interessante cases besproken worden. De eerste bijeenkomst vindt plaats op 21 december 2022 in Gent! Meer informatie volgt binnenkort!

Om het zo nuttig mogelijk te maken, willen wij je vragen vooraf een vragenlijst in te vullen: klik hier voor de online vragen. Deze peilt naar je interesseveld en je beschikbaarheid om deel te nemen aan ons jaarlijkse event. Het invullen van de vragen neemt slechts een tweetal minuutjes van jouw tijd in beslag.

Mocht je collega’s of studiegenoten kennen die ook geïnteresseerd zijn in de HIPRA University Young Vets, aarzel dan zeker het niet deze whatsapp uitnodiging door te sturen.

Bij voorbaat dank en tot heel binnenkort!

HIPRA TEAM

Eva Claeyé
Business Manager BeLux
E: Eva.Claeyé@hipra.com
T: 0476969659
Ellen de Jong
Technical Services Swine
E: ellen.dejong@hipra.com
T: 0472343076
Liesbeth Rommelaere
Species Technician Ruminants
E: Liesbeth.rommelaere@hipra.com
T: 0491342482
Nikolai Ongena
Technical Services Poultry
E: Nikolai.Ongena@hipra.com
T: 0486086803