Key Accountmanager Swine

Op zoek naar een uitdagende functie als Key Accountmanager bij een snel groeiend farmaceutisch bedrijf dat zich volledig richt op preventie? Zie jij jezelf floreren in een dynamische omgeving waar innovatie het sleutelwoord is? Dan wil HIPRA graag met jou in contact komen!

HIPRA richt zich als veterinaire farmaceut volledig op innovatieve preventieve diergeneesmiddelen (vaccins) voor met name de agrarische sector. HIPRA is een multinational met vestigingen in 40 landen en een distributienetwerk in meer dan 100 landen. Voor het team in Nederland, dat bestaat uit 17 mensen, is ruimte voor een enthousiaste nieuwe collega.

Voor het  swine team zoekt HIPRA op korte termijn een Key Accountmanager, een teamspeler die een voortrekkersrol kan spelen in het verder ontwikkelen van onze swine business. Samen met het team en onze klanten bouw je aan een langetermijnvisie waarin partnerschap en toegevoegde waarde centraal staan. Je bent het eerste aanspreekpunt voor de inkoopgroepen en de spin in het web voor wat HIPRA te bieden heeft aan onze klanten. Een sterke visie en proactieve houding, gecombineerd met uitstekend teamwerk, maken dat je jezelf en de business kan helpen floreren.

Kortom, een veelzijdige functie waarin je de kans krijgt om mede richting en sturing te geven aan de swine business in Nederland. Je gaat samenwerken met een enthousiast, gedreven en ervaren team. Door de snelle groei van zowel de lokale als de wereldwijde organisatie zijn je toekomstmogelijkheden uitstekend.

BEN JIJ….

  • goed thuis in de varkenssector en heb je ervaring met dierenartspraktijken of in de veterinaire farmaceutische industrie?
  • in staat sterke en langdurige relaties op te bouwen met klanten en collega’s?
  • scherp van inzicht, met een creatieve aard en passie voor je werk?
  • communicatief sterk zowel in het Nederlands als in de Engels taal?

DAN BIEDEN WIJ:

  • Een sterk gedreven team dat zich altijd maximaal inzet voor onze klanten en elkaar
  • Een werkomgeving waarin Optimisme en Innovatie sleutelwoorden zijn en waar we samen een snelle groei van de business en organisatie mogelijk maken
  • Een fulltime dienstverband vanuit je Home Office met auto van de zaak
  • Een marktconform salaris met ruime bonusregeling, 32 vakantiedagen en prima pensioenregeling

INTERESSE?

Spreekt deze vacature je aan, stuur dan een motivatie en CV per mail naar maartje.wilhelm@hipra.com
Voor meer informatie, bel Maartje Wilhelm (Business Unit Manager Swine / Poultry / Rabbits ) : 06 – 82 64 50 58