Technical Services Swine

“Op zoek naar een uitdagende functie als varkensdierenarts bij een snelgroeiend farmaceutisch bedrijf dat zich volledig richt op preventie? Dan wil HIPRA graag met jou in contact komen!”

In onze Swine Business Unit zijn wij zijn op zoek naar een varkensdierenarts met enkele jaren praktijkervaring voor de technische ondersteuning van onze klanten in België. Ons sterk technisch georiënteerd team, bestaande uit één accountmanager en twee dierenartsen, is gegroeid uit de grote waarde die wij hechten aan goede technische ondersteuning voor de dierenartsen in het veld.

HIPRA is een Spaans bedrijf met vestigingen in 40 landen, waaronder de Benelux, en een distributienetwerk in meer dan 100 landen. Ons hoofdkantoor bevindt zich in Amer, net boven Barcelona. Wij richten ons als farmaceutisch bedrijf volledig op innovatieve preventieve diergeneesmiddelen (vaccins) ter verbetering van zowel de dier- als humane gezondheid wereldwijd: “Building immunity for a healthier world”.

Als Technical Service heb je een brede waaier aan verantwoordelijkheden en speel je een centrale rol in het team. Je werkt grotendeels van thuis uit of bezoekt klanten in het veld. Hier voer je bedrijfsbezoeken, bedrijfsanalyses en diagnostiek uit en geeft technische ondersteuning aan dierenartsen. Daarnaast geef je training aan dierenartsen en veehouders op vlak van toediening en gebruik van onze vaccins binnen een totaal kader van preventieve maatregelen. Ongeveer 60% van je tijd zal besteed worden in het veld aan veterinair technisch inhoudelijke praktijk- en/of bedrijfsbezoeken.

BEN JIJ…

  • Een dierenarts met enkele jaren praktijkervaring?
  • Ervaren op het gebied van bedrijfstechnische zaken binnen de varkenshouderij in België?
  • In het bezit van uitstekende veterinair technische kennis en een commercieel gedreven persoon?
  • Communicatief sterk zowel in het Nederlands als Engels?
  • En ben jij een team player maar kan jij ook goed zelfstandig werken?

DAN BIEDEN WIJ…

  • Een fulltime job in een enthousiast, gedreven en jong team.
  • Een marktconform salaris passend bij het ervaringsniveau van de kandidaat.
  • Een aanvullende bonusuitkering per kwartaal.
  • Een mooi pakket extralegale voordelen.

INTERESSE?

Spreekt de vacature je aan? Stuur dan een korte motivatie en jouw CV per mail naar eva.claeye@hipra.com.

Voor vragen of meer informatie, bel Eva Claeyé (Business Manager HIPRA Belux): 0(032)476 96 96 59.