Technical Services Ruminants

“Op zoek naar een uitdagende functie als rundveedierenarts bij een snel groeiend farmaceutisch bedrijf dat zich volledig richt op preventie?

Dan wil HIPRA graag met jou in contact komen!”

HIPRA richt zich als veterinaire farmaceut volledig op innovatieve preventieve diergeneesmiddelen (vaccins) voor met name de agrarische sector. HIPRA is een Spaans bedrijf met vestigingen in 40 landen, waaronder de Benelux en een distributienetwerk in meer dan 100 landen. Onze hoofdvestiging bevindt zich in Amer, net boven Barcelona.

Onze gewaardeerde collega Ruth Meenks gaat haar werk combineren met werken in de praktijk. Aangezien dit lastig te combineren is met haar huidige functie komt er een plekje vrij in ons team! Wie pakt zijn of haar kans en komt per 1 mei 2023 als rundveedierenarts ons Nederlandse Ruminants team (0.8-1 FTE) versterken in de technische ondersteuning? Ons sterk technische georiënteerde team is ontstaan door de huidige sterke groei en de grote waarde die wij hechten aan goede technische ondersteuning voor de dierenartsen in het veld. Dit wordt ook door de dierenartsen zelf sterk gewaardeerd en houden we dus vast!

HIPRA innoveert constant met als doel preventieve geneesmiddelen op de markt te brengen ter verbetering van zowel de dier- als humane gezondheid wereldwijd: ‘Building immunity for a healthier world’. Als Technical Services Ruminants krijg je een belangrijke taak hierin. Samen met de Business Unit Manager, onze Nederlandse Area Manager en 3 collega dierenartsen heb je een breed scala aan verantwoordelijkheden en werk je vanuit huis. We hebben hierbij Nederland verdeeld in 4 regio’s, maar zijn hierbinnen flexibel voor onze nieuwe collega. Je krijgt de regio die het beste past.

Als technisch ondersteunende dierenarts voer je bedrijfsbezoeken uit, geef je technische ondersteuning aan dierenartsen en voer je bedrijfsanalyses uit naar de bedrijfsmatige meerwaarde van onze vaccins. Daarnaast geef je training aan dierenartsen en veehouders op het vlak van toediening en gebruik van onze vaccins binnen een totaal kader van preventieve maatregelen. HIPRA koppelt ieder vaccin aan diagnostische ondersteuning, waardoor het bespreken van diagnostische uitslagen tevens tot het takenpakket behoort. Ongeveer 60% van de tijd zal besteed worden in het veld aan veterinair  technisch inhoudelijke praktijk- en/of bedrijfsbezoeken.

BEN JIJ…

  • Een dierenarts met enkele jaren praktijkervaring binnen de melkveehouderij, de kleine herkauwers en/of de vleeskalveren?
  • Ervaren op het gebied van veterinair technische en bedrijfstechnische zaken binnen de veehouderij in Nederland?
  • In het bezit van uitstekende veterinair technische kennis en een commercieel gedreven persoon?
  • Communicatief sterk zowel in het Nederlands als Engels, gesproken en op schrift?
  • En in staat om goed zelfstandig en binnen een team te werken?

DAN BIEDEN WIJ…

  • Een enthousiast, gedreven en jong team
  • 8 – 1 FTE dienstverband met goede doorgroeimogelijkheden
  • Marktconform salaris passend bij ervaringsniveau van de kandidaat
  • Aanvullende bonusuitkering per kwartaal, 32 vakantiedagen en een prima pensioenregeling.
  • Leaseauto, mobiele telefoon, iPad en laptop

INTERESSE?

Spreekt de vacature je aan, stuur dan een motivatie en CV per mail naar jessica.hartjes@hipra.com

Voor meer informatie, bel Jessica Hartjes (Business Unit Manager Ruminants NL) : 06 – 38 00 85 33 en bezoek ook onze website: www.hipra.com